Våga prova!

Förra söndagen vågade jag prova på nåt nytt. Att livesända en hel yogaklass via facebook. Det var jättespännande att testa något jag inte gjort förut på det här sättet. Hur skulle det gå? Skulle jag höras bra? Synas bra? Skulle det kännas som att det var live? Jag hade många frågor. Efteråt bad jag deltagarna att ge mig feedback för att jag skulle kunna lära mig mer till nästa gång. Här kommer några exempel:

Detta var både trevligt och bra. Prestationskraven sänks när ingen ser vad/hur en yogar.”

“Jag brottade ner mitt motstånd och gick in i yogan. Så välbehövligt. Tack❤”

“Jag hade problem att hitta livesändningen inledningsvis men det kanske berodde på att jag först hade missat den ”lilla” detaljen att gilla din FB sida.”

“Jag tyckte att det var mysigt att du var ute och jag störde mig en del på bruset av bilar men tyckte om suset i löven.
❤”

Jag har lärt mig massor av detta enkla försök och kommer definitivt att prova fler gånger. Och jag hoppas att du också vågar prova något du aldrig provat förut. För det är både roligt och lärorikt och utvecklande.