Förändringstider

Hej kära vän. Vilka tider vi lever i just nu. Oroliga tider där många förlorar en hel del av det som skapar trygghet för oss. Det känns in på djupet. Samtidigt finns det i denna omvälvande tid också utrymme för förändring både till det inre och till det yttre.

Jag undrar och tänker mycket just nu på om jag vill tillbaka till det som var eller ta chansen att förändras till det bättre? Jag tror på det senare och långt innan coronakrisen kom hade jag påbörjat en ny tid i livet genom att börja studera igen som 50+. Känner mig ännu mer säker på att jag gör rätt. Som vågar kliva ur den trygga boxen och vilja mer. Viljan finns där till expansion. till förändring och insikt om vem jag är och vad jag gör på jorden. Och att söka efter lyckan i annat än yttre attribut.

“Om vatten själv får välja rinner det aldrig rakt fram till målet även om möjlighet ges. Det är väl svaret till varför livet också tar så underliga svängar” // Maria Vildhjärta Westerberg