En sommarhälsning

Hej kära yogi!

Nu är vi mitt i sommaren. Min bästa tid, sommarbarn som jag är. Jag äslar sommaren oavsett väder. Soligt och varm eller regnigt och kallt. Jag har fått tid att göra det jag mest tycker om. Att röra på kroppen, skapa med ord och bild men utan prestation. Läsa böcker och lyssna på sommarprat.

För mig har det hjälpt väldigt mycket att skärma av all oro och stress från pandemin genom att vara just i naturen. Hålla sig grundad med båda fötterna på jorden, gärna gå barfota. Andas in frisk luft och sträcka på sig. Meditera på en sten med utsikt över fjällen. Vi behöver flytta våra tankar från det som oroar oss till det som ger oss lugn.

Du kanske har dina egna sätt att göra det på? Skriva av sig, gå av sig, prata av sig (men kanske inte om virus och sjukdomar). KJom ihåg att du är inte ensam om att känna att livet förändrat sig och kanske kan vi förändras med detta och till slut hitta oss själva på nytt.

Ta hand om dig och de dina! Vi ses när vi drar igång igen i slutet av augusti.