Andas på arbetsplatsen

Hur mår ni i teamet?

Att satsa på en frisk och välmående personal är den bästa investeringen man kan göra för sitt företag. Idag när sjuktalen som är kopplade till stress skjuter i höjden måste man arbeta förebyggande. Med metoder som yoga, mindfulness har man sett att individens förmåga att hantera stress märkbart ökar.

När man är stressad så jobbar man med skygglappar på. Man förlorar sin kreativitet och tappar kanske sin lust till arbetet. Genom att föra in lek och kreativitet så blir allting roligare, vi får kontakt med vårt hjärtas lust och börjar tänka i nya banor. Vi erbjuder olika metoder för att nå till önskat resultat.

Yoga i grupp
Vi kan erbjuda kortare klasser med lunchyoga, eller på andra tider som passar verksamheten. Yogan innehåller meditation med fokus på andningen. Rörelserna är mjuka för ökad blodcirkulation och energi. Närvaro och medvetenhet genomsyrar alla klasser. Sinnet skärps och kroppen slappnar av och du och dina medarbetare kan arbeta med förnyad skärpa och energi. 

Kreativa workshopen Mera du mera nu
Med helhjärtad och kärleksfull närvaro går vi på en kreativilekfull upptäcktsfärd i oss själva. Det här är en dag där du genom att utforska olika uttryck kan få kontakt med det som ger dig energi och hitta inspiration till att leva med livsglädje och i balans.

Du kommer att få uppleva medvetenhet i kroppen genom rörelse, du guidas i meditation till ett stilla sinne och med kravlös kreativilek hittar vi till livsglädje på ett djupare plan där vi släppt på prestation och måsten.

Läs mer om det här. 

Tag kontakt för offert!