Workshop i kreativitet

Alla kan leka kreativt.

Kreativilekfullhet
Denna workshop är för dig som längtar efter att bli inspirerad till att leva ett liv i balans som genomsyras av kreativilek, närvaro och livslust som går på djupet. När du börjar öppna upp för närvaro i dig själv och kreativitet kan du lättare leva ditt hjärtas längtan. Du blir helt enkelt Mera du mera nu.

Mera du mera nu – workshop

Det här är en workshop för dig som med helhjärtad och kärleksfull närvaro vill gå på en kreativilekfull upptäcktsfärd i dig själv. Vi erbjuder en dag där du genom att utforska olika uttryck kan få kontakt med det som ger dig energi och hitta inspiration till att leva med livsglädje och i balans. Och bli mera du helt enkelt.

Du kommer att få uppleva medvetenhet i kroppen genom rörelse, du guidas i meditation till ett stilla sinne och med kravlös kreativilek hittar vi till livsglädje på ett djupare plan där vi släppt på prestation och måsten.

Mera du mera nu (ca 5 timmar):
Workshopen innehåller yoga, meditation och andra tekniker för att du ska landa i dig själv. Sen fortsätter vi med kreativa lekar och utforskar den egna kreativiteten, upptäcker eventuella hinder och blockeringar och hur vi kan ta oss förbi dem. Tid finns för reflektion i gruppen kring processerna.

För att inte tappa energi under dagen (som går jättefort) så fikar vi också när vi känner att det behövs.

Din investering för denna dag är 1295 kr vilket inkluderar allt du behöver för rörelse, meditation och kreativilek samt fika. För företag till kommer 25% moms. Varje grupp begränsas till max 12 deltagare (men minst 5).

Håll utkik här efter nästa workshop eller om du vill att vi kommer till dig och håller denna workshop (om utanför Härnösand kan det tillkomma extra avgifter för förberedelser, resa och uppehälle).