Mera du mera nu

Mera du mera nu

Vi behöver balans i vårt liv. Balans mellan aktivitet och vila, mellan kropp och sinne och mellan höger och vänster hjärnhalva. Den högra hjärnhalvan står för vår kreativa sida och stimuleras med musik och skapande. När du sätter igång och kommer i flow får du samma resultat som att meditera.

Samtidigt vågar många inte ens prova för att man tänker att man inte kan. Genom att måla, skapa på sådana sätt där man sätter prestationen ur spel kan alla hitta sin egen väg till fritt skapande. Och det vill jag hjälpa dig med.

Ett första steg är att landa i kroppen och hitta hem till dig själv och det som finns inom dig. Det gör du genom yoga och mediation. Information om våra yogaklasser hittar du här. 

I Andas unika koncept Mera du mera nu arbetar vi med att ta fram vår inre kreativa och lekfulla sida genom övningar i medvetenhet och närvaro i kropp och sinne. Genom kravlös kreativilek löser vi upp blockeringar och hinder och öppnar upp för den egna kreativa skaparkraften, till lust och glädje. Vi kommer i kontakt med vår djupa kreativitet som inte bara vägleder oss i livet utan också hjälper oss att leva fullt ut. Mer information om vår workshop hittar du här och om halvårskursen här.