På gång hos Andas

Längtar du till att känna dig hemma i dig själv? Att äga din kropp? Att vara närvarande i både kropp och sinne? Hos oss på Andas yogar vi med närvaro i fokus. Vi håller våra klasser på Härnösands Hälsostudio, Köpmangatan 10. Dit är du varmt välkommen som den du är! 

Yogan har bla hjälpt mig att stanna upp och lyssna mer på mig själv.

Sommaryoga 2021

Utifrån inspration, lust och väder kommer jag ha pop-up yoga lite här och där runt om i Härnösand. Vissa gånger blir det stilla och meditativt, andra gånger blir det mer dynamiskt med inslag av vandring. Yogan kommer som vanligt vara gratis men jag ber dig, som kan, att tänka på andra enligt idén “pay it forward” som skapar helande energier som vi så väl behöver. Håll koll på facebook eller instagram för information som läggs ut ca 48 timmar före kommande yogaklass. 

Höststart 2021

Vi hoppas på att pandemin nu klingar av och att livet så sakta kan återgå till det vanliga. Därför planerar jag nu för en hösttermin på Köpmangatan 10 i Härnösand (Hälsostudion). Eftersom vi inte ännu vet hur restriktionerna kommer se ut så får du anmäla dig till en kö utifrån vilken jag successivt släpper in yogisar. Maxantal i salen kommer att vara 20 om de släpper helt på alla restriktioner. 

Måndagar kl 18-19.45 (ibland 20). 1400 kr. 
Detta inkluderar lån av matta och bälte mm samt några värdebrev med fördjupningar i olika ämnen. Yogan kommer att varieras mellan ganska stillsam och reflekterande till dynamisk. 

Nedan kan du antinge eller både och anmäla dig till våra värdebrev eller till höstens yogagrupp. 

Med kärlek och ljus, namasté. 

Vi fortsätter att kämpa med att hålla i och hålla ut! Vi försöker hjälpas åt med det vi kan. Håller oss friska och värnar varandra. Sunt förnuft på ett kärleksfullt sätt.